Category: Училиште

Упис 2019/20

Школото може да се посети секој работен ден од 09:00 до 17:00 часот!

“Моето образование”

Нашата ученичка Јана Глигороска од I-6 клас е наградена на конкурсот за средношколски творби на Фондацијата “Отворено општество- Македонија, на тема: “Моето образование”. Особена чест и задоволство ни претставува да ви соопштиме дека нашата ученичка Јана Глигороска од прва година во нашето училиште е наградена за средношколска творба на конкурсот на Фондацијата “Отворено општество” на …