Category: Биологија

“Успехот е она што ни ја враќа самодовербата и нè прави среќни и задоволни”

Моментите на среќа и радост се особено драгоцени тогаш кога ќе се остварат во рамките на едно прекрасно опкружување, а среќата се мултиплицира тогаш кога е поделена и споделена. Учениците од СУГС-“Раде Јовчевски- Корчагин” се секогаш исполнителни и успешни кога станува збор за натпреварите. Во сите натпревари во кои учествуваат постигнуваат голем успех, се искачуваат …