Директна поддршка.

Од Корчагин - за Корчагин.

Кариерниот центар на СУГС Раде Јовчевски - Корчагин ве повикува на голема дружба и повторно обединување со сите ваши соученици и професори.

Запознајте се со нашата нова Алумни програма и откријте како можете да не поддржите во идни проекти!

Откријте ја Корчагинската страна на животот.

Враќањето во училиштето е вратено во мода! За да учествувате на алумни програмата, ќе треба да се пријавите на официјалниот формулар на нашата Facebook страна.

Споделете ја оваа информација со сите ваши пријатели - Koрчагинци со цел што поголемо присуство на идните настани и секако поубава дружба.

Генерации Корчагин

200+

Ученици годишно

Просветилки

25+

настани и проекти годишно

Донации

Наскоро!

Матурант Корчагинец

$19 / mo
 • Aida dere
 • Nec feugiat nisl
 • Nulla at volutpat dola
 • Pharetra massa
 • Massa ultricies mi
Buy Now

Професионалец Корчагинец

$29 / mo
 • Aida dere
 • Nec feugiat nisl
 • Nulla at volutpat dola
 • Pharetra massa
 • Massa ultricies mi
Buy Now

Сениор Корчагинец

$49 / mo
 • Aida dere
 • Nec feugiat nisl
 • Nulla at volutpat dola
 • Pharetra massa
 • Massa ultricies mi
Buy Now

ЧПП

Често поставувани прашања

Алумни програма е неформална групација на луѓе кои имаат завршено некакво образование на истото место. Во нашиот случај, алумни програмата на Корчагин е отворена кон сите завршени Корчагинци, од сите 62 генерации.

За да се пријавите во алумни програмата, треба да го проследите овој линк до нашата Facebook страна, каде ќе најдете линк до формулар кој ќе треба да го пополните за да станете член.

Алумни програмата е нов проект со цел да ја зголеми позиционираноста на СУГС „Раде Јовчевски - Корчагин“ на професионално и академско ниво. Овој проект поттикнува вмрежување, оддржување и инспирирање на соработка помеѓу бивши и сегашни Корчагинци.

Сегашните Алумни членови ќе имаат можност да посетат настани организирани исклучиво за бивши Корчагинци. Со овие настани очекуваме да ви понудиме незаменливо искуство за вмрежување, интеграција и кариерна соработка меѓу вас и вашите бивши соученици. Наскоро ќе бидат достапни други придобивки за членови на Алумни програмата.

профили

Наскоро: Приказни од нашите бивши ученици!

Eum ad dolor et. Autem aut fugiat debitis voluptatem consequuntur sit

Read More

Et repellendus molestiae qui est sed omnis voluptates magnam

Read More

Quia assumenda est et veritatis aut quae

Read More

Контакт


Локација

Ул. “Трета македонска ударна бригада” број 9, Скопје 1000

Контактирајте не

rjkalumni@gmail.com

rade.korcagin@gmail.com

Работно време

(02) 3115-116

07:00 - 19:00 / Понеделник - Петок