На 08.06.2021 (вторник) во чест на полнолетството на Ангела Младеновска ќе се одржи промоција на нејзината книга “Љубов од одаите на душата”.
Како што и доликуваше на Ангела и каква што беше таа, голем хуманист и секогаш пожртвувана да помогне на секого, така и оваа книга на самата промоција ќе биде подарена со донација од најмалку 150 денари, кои се наменети за седумгодишната Викторија, која се бори со страшна леукемија и во моментот е во Турција каде што треба да се направи трансплантација, која чини 70.000 евра.

Со донирање на 150 денари , книгата ја добивате како подарок, но тоа овозможува мал придонес, како капка во огромен океан. Да бидеме хумани и да и ја исполниме една од многуте желби на Ангела.

ЛОКАЦИЈА : Градски парк – кај школка
ВРЕМЕ: 17h