Нашата ученичка Јана Глигороска од I-6 клас е наградена на конкурсот за средношколски творби на Фондацијата “Отворено општество- Македонија, на тема: “Моето образование”.

Особена чест и задоволство ни претставува да ви соопштиме дека нашата ученичка Јана Глигороска од прва година во нашето училиште е наградена за средношколска творба на конкурсот на Фондацијата “Отворено општество” на тема: “Почитуван министер за образование и наука” под менторство на младата, амбициозна и успешна професорка по биологија Симона Јовевска.

 

СУГС Гимназија “Раде Јовчевски- Корчагин” се гордее со своите успешни ученици и професори и им посакува уште поголеми успеси во иднина!

Честитки од директорот Драган Арсовски и сите професори од СУГС Гимназија “Раде Јовчевски- Корчагин” !

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_imagebrowser”]